Oldtimers en Car Show

6Oldtimers & Tractoren
Wonderen van techniek uit vervlogen tijden
Al even traditioneel zijn de Tractorenparade en de Oldtimer Car Show op Bruisend Balegem. Ook dit jaar belooft dit onderdeel van het feest uitzondelijk fraai te zijn. Onze trouwe bezoekers kijken er nu al naar uit.
En … beschik je zelf over een gepensioneerde tractor of een automobiel van vóór 1980 dan moet je de uitdaging aangaan om mee te paraderen in de stoet.

 

 

Tractorenparade
AANKOMST OMSTREEKS 14 U
De Oldtimer Tractorenparade is een wonderbaarlijk défilé van de meest uiteenlopende retro-modellen van tractoren en landbouwvoertuigen van vroeger en nog vroeger. Grijsbejaard maar o zo kranig, zo zien de modellen eruit die geshowd worden. De tractoren blazen verzamelen om 8 u ‘s morgens aan het bedrijf Landbouwmachines Marijsse in Balegem. Na een stevig spek- en eierenontbijt zet de stoet zich in beweging om 9.45 u. De reisroute is zo uitgestippeld dat de ‘reuzen van het erf’ door alle deelgemeenten van Oosterzele flaneren. Zo maken ze onze gemeente wakker om er een onvergetelijke Bruisend Balegem van te maken. Om 10.45 u houden ze even halt bij de hoeve van Hervé Mampaert en om 11 u gaan ze weer ‘en route’. De voormiddag eindigt omstreeks 12 u aan Feestzaal De Steenput in Balegem, waar zowel de machines als de chauffeurs op adem komen. Om 13.30 u gaat het dan richting Bruisend Balegem en om 14 u wordt de stoet Bruisend Balegem binnen geloodst naar de Kattenberg, waar ze bewonderen zijn tot 17.30 u.

Zelf meerijden?
Beschik je over een tractor of een Oldtimer Tractor (of gelijkwaardig), dan kan je ook  meerijden. Het is een unieke ervaring.
Je betaalt € 19 per persoon. Deelnemers krijgen een BB-rallyplaat. Info: Jan Balcaen • GSM 0496-99 64 51

Bruisend Balegem – Car Show

Ter gelegenheid van het tweejaarlijks evenement Bruisend Balegem gaat er opnieuw een Oldtimer rondrit gevolgd met een staticshow door in het centrum van de gemeente.

Praktische gegevens :

  • Verzamelen vanaf 9u tot 9u30 in de stokerij Van Damme, Issegem 2 te Balegem gevolgd door een openlucht receptie met Balegemse jenever en Hollandse maatjes.
  • Na de receptie volgt een buffet met Côte à los, groenten en krielpatatjes.
  • Om 13u45 start de rondrit van 35 km. gevolgd door een staticshow. (tot +/- 18u.)
  • Deelname € 20 per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis
  • Bij aankomst ’s morgens krijgen alle betalende deelnemers drie drankbonnen en een rallyplaat.
  • Enkel oldtimers met bouwjaar voor1980 worden toegelaten.
  • Het maximum aantal toegelaten oldtimers is bepaald op 45.
  • Inschrijving en betaling voor deelname dienen wij te ontvangen voor 01 augustus via info@superiorcarproducts.be betaling op rekeningnummer BE66 0635 0039 4743 op naam van Car Show Balegem.
  • Info gsm. 0474/058 640.

Contact:8
Car Show
David Van Audenhove
gsm. 0474/058 640
info@superiorcarproducts.be
Bruisend Balegem
Arnold Van boxstael
Tel 0479/816 933
arnoldvanboxstael@yahoo.com