Oproep naar extra nieuws voor in onze dorpsbrief

Beste lezer, sympathisant,
Beste voorzitter/verantwoordelijke van een Balegemse vereniging,

De digitale “dorpsbrief” wordt reeds geruime tijd door Bruisend Balegem uitgegeven.

In deze dorpsbrief, met als naam de Balegemse Bruiser, lees je maandelijks enkele weetjes over Bruisend Balegem zelf, maar nog meer is het onze bedoeling om het sociale leven in Balegem een kanaal te geven om zich voor te stellen en kenbaar te maken wat in ons dorp allemaal te gebeuren staat. Ook zijn we op zoek naar bijzondere gebeurtenissen, mensen die iets te vertellen hebben en nog veel meer…

Daarom doen we graag een warme oproep: Heeft u een leuke activiteit gehad, bij u thuis of in uw straat? Wilt u graag uw vereniging eens voorstellen aan een groter publiek? Is er een speciale gebeurtenis in uw omgeving ? Dat kan!

Mail ons een kort artikeltje en een leuke foto, of contacteer Danny Delobelle (onze huisfotograaf op het nummer 0475/456643) en wij trachten u in de volgende brief te vermelden.

Meer nog: wij zijn op zoek naar medewerkers/reporters die ons regelmatig Balegems nieuws willen doorsturen ! Voelt u het kriebelen, wilt u meewerken, laat het ons weten op onderstaande emailadressen.

Artikels (of voor info) kan je mailen naar christ.meuleman@skynet.be of naar nico_dv@yahoo.com.

Met vele vriendelijke groeten,
Nico De Visscher                Christ Meuleman